Om oss

Bedriften som satser på service og kort leveringstid


R.J. RYGG International AS ligger sentralt plassert ca.3 km. fra E-18, 20 km. sør for Drammen. Vi har mer enn 30 års erfaring i produksjon av gummiprofiler og har verktøy til mer enn 2000 forskjellige gummiprofiler både i fastgummi og neoprensvamp. Vi har dessuten egen verktøyavdeling så trenger De en spesialprofil, ring oss! Vi leverer for øvrig også alle bredder og tykkelser av selvklebende glassfiberarmerte lister i neopren og EPDM, fastgummi eller svamp.  Er De ute etter en spesiell type profil? Send oss bare en skisse på mail eller faks 33785661 og vi vil gi Dem et tilbud. Vi har over 2000 verktøy slik at det er stor sannsynlighet for at vi kan finne en profil som passer Deres behov. Hvis ikke lager vi verktøy mot tillegg i pris da vi har egen verktøyavdeling. 
Vi kan for øvrig levere både fastgummi og svampgummi innenfor typene Neopren, EPDM, Nitril og selvslukkende i alle bredder og tykkelser,- også selvklebende glassfiberarmert. For svampgummi gjelder dette både for lister og hele plater.
"Vi er en liten serviceorientert produksjonsbedrift som setter service i høysetet." 

Det betyr at vi har meget korte leveringstider, gjerne ned til 1 dag hvis det haster (mot tillegg i pris). Vi jobber også som problemløser og hjelper Dem også gjerne med å løse et komplisert tetningsproblem.